top of page

Брод - ДА ООД е основана през 2001 година и не спира да се развива, за да успее да удовлетвори всички нужди на клиентите си. Фирмата извършва специализирана дейност в областта на дърводобива, дървопреработването и търговията с дървени и строителни материали. Знаем колко е важно качеството за нашите клиенти, затова ние не правим компромиси и използваме единствено висококачествени материали.

Работния процес във фирма Брод-да

Процесът на работа

Брод - ДА ООД разполага със складови база в гр. Бургас и гр.Несебър. Фирмата извършва дърводобив в Странджа планина, Родопите и Стара планина. За да сме сигурни, че нашите клиенти ще са доволни, ние контролираме целия процес от добиването на дървесината в гората до производството на крайния продукт. По този начин ние гарантираме качествено и бързо обслужване.

Услуги

Част от услугите, които извършва фирма  БРОД-ДА ООД са рендосване, сушене и разкрояване на фасониран материал и разбичване на объл материал.От 2014 година фирмата произвежда и иглолистни пелети за отоплението, клас А1.За пълното удобство на клиента правим транспорт до обекта.

За повече информация относно размери, услуги и цени ни си колебайте да се свържете с нас! 

Дървен материал

Лицензи

Сертификат
сертификат
сертификат
bottom of page